010-5015488
maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00

Veelgestelde vragen

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

De prijzen die op de website vermeld zijn, zijn altijd exclusief BTW. In welk BTW tarief uw product valt, hangt af van de productcategorie.

Is het mogelijk te wijzigen in de pakketten?

De kerstpakketten die op de website zijn afgebeeld zijn enkel suggesties vanuit ARAP. Wilt u liever een andere combinatie, artikelen toevoegen of juist eruit halen, neem dan hiervoor contact op met ARAP relatiegeschenken BV.

Wat is de gemiddelde levertijd?

Het is gebruikelijk dat we samen met u een uiterste afleverdatum vaststellen. Zo zit u niet onnodig lang met de kerstpakketten op uw kantoor. ARAP geef de garantie dat de bestelde pakketten te allen tijde voor deze uiterste afleverdatum bij u zijn.

Is het mogelijk kerstpakketten individueel te verzenden?

Het is mogelijk om uw kerstpakketten direct vanuit ARAP te laten verzenden naar uw relaties. Hiervoor is het noodzakelijk dat u ARAP een adressenbestand in Excel aanlevert. De pakketten worden dan individueel naar de klant verzonden.

Hoe te betalen?

Als u iets heeft besteld krijgt u altijd een factuur. Deze dient betaald te zijn voor de uiterste afleverdatum. 

Vracht kosten?

Vrachtkosten zijn variabel. Deze variabele is afhankelijk van het aantal pakketten, het gewicht van de pakketten en de locatie waar de pakketten heen moeten.